Belediye Derincespor Ailesi Bayramlaştı
12.08.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Coşkulu Bayram
Derince'de Coşkulu Bayram
Derince'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kent Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma töreni, ilçe protokolü ve vatandaşları bir araya getirdi

Kent Meydanı’nda Bayramlaşmaya Yoğun İlgi

Ramazan Bayramı dolayısıyla Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni bu yıl Kent Meydanı’nda yapıldı. Katılımın son derece yoğun olduğu bayramlaşma törenine başta Derince Kaymakam Vekili Ersin Emiroğlu, Derince Garnizon Komutanı Vekili Yetkin Koçaş ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muharip gaziler ile vatandaşlar ilgi gösterdi. İlçe protokolü ve vatandaşları bir araya getiren bayramlaşma töreni dolayısıyla Kent Meydanı’nda düzenlenen program birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu.

Aygün’den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bayramlar, kardeşliğin, birlik, beraberliğin yaşandığı çok özel günlerdir. Allah bu günleri bizlerden eksik etmesin. İslam aleminin, Türk milletinin, hepimizin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu mübarek günler vasıtasıyla dargınlıkları bir kenara bırakarak, milletçe birbirimizi kucaklamalıyız. Ben bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın başta Derinceli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Rabbim Gönüllerde Bir Olmayı Nasip Etsin

Derince Kaymakamlığına vekâlet eden İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu da yaptığı konuşmada “Ramazan ayı boyunca Allah rızası için ibadetlerimizi yaptık ve ne mutlu ki bugün bayrama ulaştık. Bugün görevimiz gereği sizinle hasbihal etme, bayramlaşma şansına sahip olduk. İnşallah bundan sonra Rabbim gönüllerde de bir olmayı nasip etsin. Bu vesileyle başta şehitlerimizi anarak, gazilerimize sağlık dileyerek ve büyüklerimize huzur, mutluluk dileyerek bayramınızı tebrik ediyorum. Hepinizin bayramı mübarek olsun.” dedi. Derince Kent Meydanı’nda düzenlenen program protokolün, bayramlaşma törenine katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi.