Derince Belediyesi'ne Çevre Ödülü
Başkan Aygün Cemiyetlerde
Anasayfa > Haberler > Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, Onurumuzdur
Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, Onurumuzdur
Çınarlı Mahallesi'nde yer alan Şehitlik'te dua eden ve ardından Derinceli şehidimiz Serdar Gökbayrak'ın ailesini ziyaret eden Başkan Aygün, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin onurudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların emanetine sahip çıkmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Şehitlik’te Dualar Edildi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı’nın üçüncü ve son gününde Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Şehitlik’i ziyaret etti. Burada kahraman şehitlerimiz için dua eden Başkan Aygün, ardından 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Derinceli Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın ailesinin hanesine konuk oldu. Başkan Aygün ziyareti esnasında şehidimiz Serdar Gökbayrak’ın ailesine hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

Gece Gündüz Çalışacağız

Başkan Aygün, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada “Rabbim bu cennet vatanı bize emanet eden şehitlerimizin şehadetlerini kabul eylesin. Bizler bugün ülkemizde bayramları huzur içerisinde geçiriyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin onurudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların emanetine sahip çıkmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.