Başkan Aygün Sürekli Halkın İçinde
Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Anasayfa > Haberler > Milli Heyecan Derince'de Yaşandı
Milli Heyecan Derince'de Yaşandı
Derinceliler, Ay Yıldızlı Millilerimizin İzlanda ile karşı karşıya geldiği zorlu müsabakayı Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekranda takip etti

Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine son derece başarılı bir başlangıç yapan ve oynadığı ilk üç maçı kazanan Ay Yıldızlı Millilerimiz, dördüncü müsabakasında deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi. Grupta zirve yarışı açısından büyük önem taşıyan İzlanda-Türkiye karşılaşmasının coşkusu Derince Belediyesi tarafından, Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekran aracılığıyla ilçe halkına en güzel şekilde yansıtıldı. Ay yıldızlı ekibimizin rakibine 2-1’lik skorla mağlup olduğu zorlu mücadeleyi takip eden Derinceliler, 90 dakika boyunca büyük bir heyecan yaşadı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de İzlanda ile Türkiye arasında oynanan karşılaşmayı Kent Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte takip ederek, bu büyük heyecana ortak oldu.