Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
10.08.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Halk Toplantıları Sürüyor
Derince'de Halk Toplantıları Sürüyor
Derince Kaymakamlığı'nın Derince Belediyesi ile birlikte düzenlediği Halk Toplantısı, Çenedağ Mahallesi sakinlerinin katılımıyla Cımbızlar Camii Derneği Toplantı Salonu'nda yapıldı

Kaymakam Aksak’ın Ev Sahipliğinde

Derince genelinde mahallelerin sorunlarının ele alınarak bunlara çözüm yollarının arandığı halk toplantıları devam ediyor. Derince Kaymakamı Cemil Aksak’ın ev sahipliğinde bu kez Çenedağ Mahallesi’ne yönelik olarak gerçekleşen toplantıya Derince Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Ayşe Mamat, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, İlçe Nüfus Müdürü Suat Demir, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kurumlar Uyum İçerisinde Çalışıyor

Çenedağ Mahallesi sakinlerine yönelik olarak Cımbızlar Camii Derneği Toplantı Salonu’nda düzenlenen organizasyonda bir araya gelen ilçe yöneticileri ve vatandaşların buluşması son derece verimli geçti. Derince Kaymakamı Cemil Aksak, vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik tüm kurumlar olarak uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti. Toplantıya katılan vatandaşlar da talep ve önerilerini ileterek, sorunların çözümü noktasında yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Aksak, halk toplantılarının belirlenen plan doğrultusunda ilçedeki diğer mahallelerde devam edeceğini ifade etti.