Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
10.08.2019
Anasayfa > Haberler > Derincemize Önemli Yatırımlar Kazandıracağız
Derincemize Önemli Yatırımlar Kazandıracağız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde her gün farklı noktalarda vatandaşlarla bir araya gelirken bir yandan da tebrik ziyaretine gelen konuklarını ağırlayarak yapacağı çalışmalarla ilgili istişarede bulunuyor

Başkan Aygün Konuklarını Ağırladı

İlçe genelinde her gün farklı noktalarda halkla buluşan, cemiyetlere katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tebrik ziyaretinde bulunan konukları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün bu kez Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik ve yönetimi, Bülent Türker Anaokulu Müdürü Emel Fırtın ile minik öğrencileri ağırladı. Ziyaret programlarında Derince’de önemli projelere imza atacaklarını belirten Başkan Aygün, 41 önemli çalışmanın ilçe halkının hizmetine sunulacağını aktardı.

Derince’ye 41 Proje

Derince’ye önemli yatırımların kazandırılacağına vurgu yapan Başkan Aygün, “Millet Bahçesinden Gençlik ve Sporcu Eğitim Kampına, Tahtalı Göleti Doğa Parktan Millet Kıraathanesine kadar 41 proje ile Derincemize önemli yatırımlar kazandıracağız. Bu projeleri planlarken halkımızla istişarelerimizi sürdürüyoruz. Her gün farklı noktalarda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bir yandan da siz değerli konuklarımızı da ağırlayarak bu çalışmalarımızla ilgili fikir alış-verişinde bulunuyoruz. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde Derincemize hizmet etmek için faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.