Derince’de Geçici Güzergah Değişikliği
16.10.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Derince İçin Birlikte Varız
Aygün: Derince İçin Birlikte Varız
Derince Belediyesi bünyesinde görev alan başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile toplantıda bir araya gelen Başkan Aygün, ilçenin geleceğine katkı sunacak çalışmalara hep birlikte imza attıklarını söyledi

Değerlendirme Toplantısı

Bir yandan vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyen diğer taraftan projelerini hizmete sunmak için yoğun bir çaba sarf eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya gelerek son durumu değerlendirdi. Başkan Aygün’ün öncülüğünde Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen değerlendirme toplantısına Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Kemal Bayraktar, Adnan Pala, Ayşe Mamat ve daire müdürleri katıldı.

Hepimizin Tek Bir Amacı Var

Toplantıda başkan yardımcıları ve daire müdürlerinden yapılan çalışmaların son durumları ile ilgili bilgiler alan Başkan Aygün, “Derince’mize daha iyi hizmet edebilmek, etkin ve verimli çalışmak için değerlendirme toplantılarımızı önemsiyorum. Hepimizin tek bir amacı var o da halkımıza en iyi hizmeti sunmak. Derince için birlikte varız. Allah’ın izniyle ilçemizin geleceğine katkı sunacak çalışmalara hep birlikte imza atıyoruz” dedi.