Meclis'te 7 Madde Görüşüldü
08.10.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Sürekli Halkla İç İçe
Başkan Aygün Sürekli Halkla İç İçe
İlçe genelinde farklı mahallelerde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Çınarlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her gün ilçenin farklı noktalarında vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez Çınarlı Mahallesi Yenice Cami avlusunda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak ve Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer’in de yer aldığı ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aygün, hep birlikte Derince’ye hizmet ettiklerini söyledi. Sık sık esnaf ve vatandaşlarla istişare halinde olduklarını söyleyen Başkan Aygün, “Katılımcı yönetim anlayışı ile vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Halkımızın görüşleri bizim için çok kıymetli. Bu buluşmalar atacağımız adımlar konusunda bize yol gösterici oluyor” dedi.