Başkan Aygün, Şampiyonu Uğurladı
15.10.2019
Anasayfa > Haberler > Derince Sahili’nde Nostalji Rüzgarı
Derince Sahili’nde Nostalji Rüzgarı
Yeşilçam şarkıları ile bilinen Neşe-i Sağlık Korosu'nun 60 Evler Gösteri Merkezi'nde verdiği konser, Derincelilere unutamayacakları bir akşam yaşattı

Yeşilçam Şarkıları Seslendirildi

Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri, ilçede büyük coşkuya sahne oldu. Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen konserde Yeşilçam şarkıları ile bilinen Neşe-i Sağlık Korosu, Derincelilere Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu. Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli’nin açılış konuşması ile başlayan konseri Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri de takip ederek yoğun ilgi gösterdi. Aynı zamanda Derince Lisesi mezunu olan ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki koronun sahne aldığı konserde birbirinden özel 23 eser seslendirildi.

Bayraktar’dan Teşekkür

Bünyesinde doktorlar, diş hekimleri gibi sağlık sektöründen üyeleri barındıran Neşe-i Sağlık Korosu sahne aldığı gecede “Senede Bir Gün, Her Şey Bitmiştir Artık, Gözlerini Gözlerimden Ayırma Hiç, İnleyen Nameler, Mavi Boncuk, Ömrümce Hep Adım Adım, Ben Kalender Meşrebim, Rüya Gibi Her Hatıra, Dilimi Bağlasalar, Gurbet İçimde Bir Ok, Rüyalar Gerçek Olsa, Bahçevan, Veda Busesi, Boş Çerçeve, Samanyolu, Arkadaş, Damarımda Kanımsın, Agora Meyhanesi, Fesuphanallah, Artık Sevmeyeceğim, Bir Garip Yolcuyum, Aşkın Kanunu, Geçse de Gençlik Çağım” adlı eserleri seslendirdi. Konserin ardından Şef Erbil Aydın’a plaket takdim eden Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, “Derince Lisesi Mezunları Derneğimiz ile birlikte çok güzel bir etkinliğe imza attık. Bu güzel geceyi bize yaşatan Kocaeli’mizin nadide seslerine ve koro şefimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah başka programlarda da hep birlikte olacağız” dedi.