Kaşkaldere Mesire Alanına Periyodik Bakım
07.11.2019
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Seçmelerine Yoğun İlgi
Belediye Derincespor Seçmelerine Yoğun İlgi
Bu sezon TFF 3. Lig'de mücadele verecek olan Belediye Derincespor'un yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği profesyonel a takım futbolcu seçmelerine yaklaşık 230 kişi başvurdu

230 Başvuru Yapıldı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan ve adını 3. Lige yazdıran Belediye Derincespor, yeni sezon öncesi futbolcu seçmeleri yapıyor. Yeni sezonda kentimizi TFF 3. Lig’de temsil edecek olan Belediye Derincespor’un kendi tesislerinde yaptığı profesyonel a takım futbolcu seçmelerine yoğun ilgi gösterildi. 1-5 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı açıklanan seçmelere Kocaeli ve ülke genelinden 230 futbolcu başvuru yaptı.

Yeşilyurt’un Gözetiminde

Derince Belediye Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ilk günkü seçmeleri Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, Genel Kaptan Mustafa Polat, yönetim kurulu üyeleri ve transfer komitesi de takip etti. Belediye Derincespor Teknik Direktörü Talip Yeşilyurt ve yardımcılarının dikkatle izlediği seçmelerde başvuran tüm futbolculara eşit şans veriliyor. Çift kale maçlarda detaylı olarak gözlem yapan Yeşilyurt ve ekibi profesyonel kadroda değerlendirmeyi düşündükleri futbolcuları kamp kadrosuna dahil edecek.