Başkan Aygün’den Akgündüz’e Ziyaret
16.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Hülagü ve Cantürk'e Ziyaret
Başkan Aygün'den Hülagü ve Cantürk'e Ziyaret
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ü ziyaret etti

Derince’mize Değer Katacağız

Kent genelinde çeşitli ziyaretlere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ile bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü ziyaret eden Başkan Aygün, “Üniversitemiz ile iş birliği içerisinde hareket ederek Derince’mize değer katan projelere imza atacağız” dedi.

İş Birliği İçerisinde Olacağız

Başkan Aygün, Rektör Hülagü’ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e konuk oldu. Cantürk’e çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Aygün, “Kentimize değer katacak çalışmalara imza atmak için tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde olacağız” dedi. Rektör Hülagü ve Başhekim Cantürk de ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aygün’e çalışmalarında başarılar diledi.