Belediye Derincespor’da İmzalar Atıldı
16.07.2019
Anasayfa > Haberler > Daha Temiz Bir Derince İçin Hummalı Çalışma
Daha Temiz Bir Derince İçin Hummalı Çalışma
Yeşilin ve mavinin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince'de park bahçe ve temizlik çalışmalarına büyük önem verilirken, sivrisineklere karşı da etkin bir ilaçlama çalışması yapılıyor

Parklar ve Yeşil Alanlara Bakım

Daha temiz bir ilçe hedefiyle çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi, vatandaşların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent oluşturmak için yoğun gayret içerisinde. Bu anlayışla faaliyetlerini sürdüren Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yer alan tüm parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yaptıkları düzenlemelerle çocukların ve ailelerinin daha sağlıklı ve huzurla vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturan belediye ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Park ve bahçe düzenlemelerinin yanı sıra ilçe genelinde sivrisineklere karşı da yoğun bir mücadele söz konusu.

Sivrisineklerle Kapsamlı Mücadele

Derince Belediyesi ekipleri tarafından yaz döneminde yaşanacak sıkıntıları en aza indirmek için sivrisineklere karşı tüm cadde ve sokaklarda araç ile ilaçlama çalışması devam ediyor. Belediye ekipleri bunun yanında vatandaşlara ait özel bahçelerde sineklerin üremesine neden olan içi su dolu bidon ve varillerdeki suları boşaltarak, ilaçlıyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Derincelilerin daha sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun bir mesai harcayan belediye ekipleri ilçeyi cadde cadde, sokak sokak temizleyerek çevreyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor.