Derince’de Bayramlaşma İkinci Gün
Aygün: Ortak Aklın Gücüne İnanıyoruz
Anasayfa > Haberler > İstasyon Caddesi Işıl Işıl Olacak
İstasyon Caddesi Işıl Işıl Olacak
Derince'nin en eski mahallelerinden biri olan Deniz Mahallesi'nde yapılacak olan dekoratif aydınlatma çalışması ile İstasyon Caddesi, ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak

,Dekoratif Aydınlatma Çalışması

Göreve başladığı günden beri halkın sesine kulak veren ve projelerini vatandaşların talep ve önerilerine göre şekillendiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiliyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek istişare eden Başkan Aygün, Derince’ye değer katan çalışmalara imza atıyor. Başkan Aygün’ün Derince genelinde başlattığı çalışmalardan biri de kent estetiğine yönelik olarak Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde gerçekleşiyor. Proje kapsamında bir zamanlar Derince’nin merkezi olan Deniz Mahallesi’nin en önemli caddesi olan İstasyon Caddesi’nde dekoratif aydınlatma çalışması yapılıyor.

Gönül Köprüleri Kuruyoruz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat ve teknik ekiplerle birlikte bölgede çalışma yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Burada Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler vererek “Halkımızla gönül köprüleri kurarak Derince’mize değer katan çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi. Dekoratif aydınlatma çalışmasının tamamlanmasıyla aynı zamanda enerji tasarrufunun da sağlanacağı proje ile ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak İstasyon Caddesi’nin adeta çehresi değişecek.