Derince’de Şampiyon Muratevler Camii
15.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Mardinliler'in Konuğu Oldu
Başkan Aygün Mardinliler'in Konuğu Oldu
Marmara Mardinliler Derneği'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "STK'larımız bizim en önemli zenginliğimiz. İlçemize artı değer katacak projelere hep birlikte imza atacağız" dedi

İstişareye Önem Veriyor

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye büyük önem veren ve her fırsatta dernek temsilcileri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Marmara Mardinliler Derneği’ne konuk oldu. Merkezi Deniz Mahallesi’nde yer alan Marmara Mardinliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada Dernek Başkanı Ekrem Güneri, Belediye Meclis Üyesi Nurhan Baytak ve dernek yönetim kurulu üyelerinin misafiri oldu. Ziyarette Başkan Aygün’e Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Meclis Üyeleri Bahattin Çelik, Mustafa Morgül ve Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan da eşlik etti.

Önerilerinize İhtiyacımız Var

Marmara Mardinliler Derneği yönetimine samimi sohbetleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Her fırsatta ifade ettiğim gibi sivil toplum kuruluşlarımız bizim en önemli zenginliğimiz. Biz atacağımız her adımda Derince’mize, bu kentin insanlarına nasıl daha iyi hizmet edebiliriz onun hesabını yapıyoruz. Bu süreçte en büyük yardımcılarımız ise hiç kuşkusuz derneklerimiz, meslek gruplarımız ve spor kulüplerimiz oluyor. Sizlerin fikir ve önerilerinize ihtiyacımız var. İlçemize artı değer katacak projelere hep birlikte imza atacağız” dedi. Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri de STKlara olan katkılarından dolayı Başkan Aygün’e teşekkür etti.