Kapalı Pazar İçin Komisyon Kuruldu
12.10.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Cemiyetlerde
Başkan Aygün Cemiyetlerde
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu gerçekleşen cemiyetlere katılarak ilçe halkının mutluluklarına ortak olmayı ihmal etmedi

Gençlerin Mutluluğuna Ortak Oluyor

Derinceli vatandaşların iyi ve kötü gününde yanında olmaya özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu düzenlenen düğün ve sünnet cemiyetlerine katılmayı ihmal etmedi. Başkan Aygün, hafta sonu ilk olarak Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Nargile Çaxalov ile Murat Zaloğlu’nun yaşamlarını birleştirdiği düğün törenine katıldı. Başkan Aygün, Tanyıldız Düğün Salonu’nda düzenlenen ve Meltem Diker ile Adem Akdilek’in yaşamlarını birleştirdiği düğün törenine de katılarak genç çifte mutluluklar diledi.

Düğün ve Sünnet Cemiyetleri

Başkan Aygün hafta sonu Seka Deniz Düğün Salonu’nda düzenlenen ve Asya Kaya ile Gökhan Kaplan’ın yaşamlarını birleştirdiği düğün törenine de katıldı. Mamikler Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve Firdevs Demirbaş ile Orhan Şahin’in yaşamlarını birleştirdiği düğün töreninde gençlerin nikahını kıyan Başkan Aygün, hediyesini takdim etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Aygün, ayrıca Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde Seval ve Cihat Taşer’in çocukları Kuzey için düzenlediği sünnet cemiyetine katıldı.