Tipioğlu’ndan Başkan Aygün'e İade-i Ziyaret
11.12.2019
Anasayfa > Haberler > Gönül Köprüleri Kuruyoruz
Gönül Köprüleri Kuruyoruz
İlçe genelinde mahalle bazlı ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Çavdar Caddesi esnafları ile bir araya geldi

Çavdar Caddesi Esnafı ile Buluşma

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün bu kez 15 Temmuz Şehit Polis Serdar Gökbayrak Kur’an Kursu’nda düzenlenen kahvaltıda Çavdar Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Ayşe Mamat, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Mustafa Morgül, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım ve esnafların katılımı ile gerçekleşen toplantıda ilçede hizmete girecek olan projelerle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Derince’mizi Hep Birlikte Yönetiyoruz

Konuşmasında katılımcı yönetim anlayışının önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizim için en önemli unsur istişare. Daha önce de vurguladığımız gibi Derince’mizi hep birlikte yönetiyoruz. Bu anlayışla hareket ederek sık sık vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla sohbet etme imkanı bulduğumuz bu toplantılarımız son derece verimli geçiyor. Derince’mize hizmet etme gayesiyle gönül köprüleri kurarak yolumuza devam ediyoruz” dedi. Çavdar Caddesi esnaflarının bölgeyle ilgili yapılmasını istedikleri düzenlemeleri de değerlendireceklerini belirten Başkan Aygün, “İlçe sakinlerimizin talep ve önerileri bizim için çok önemli” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası