Aygün: Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
Derince’de Nostalji Rüzgarı Esecek
Anasayfa > Haberler > Derince Meclisi'nde Kararlar Oy Birliğiyle
Derince Meclisi'nde Kararlar Oy Birliğiyle
Derince Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında görüşülen dört gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek, karara bağlandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Temmuz ayı meclisinde katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Belediye Meclisi’nde ilk olarak açılış ve yoklamanın ardından bir önceki meclis kararları görüşüldü. Daha sonra sırasıyla Temizlik İşleri Müdürlüğünün şartlı bağışların kabul edilmesi ile ilgili yazısı, Zabıta Müdürlüğü’nün Pazar Yeri ile ilgili yazısı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Sermaye Artışı ve Gayri Nakdi Kredi ile ilgili yazısı ile Etüt Proje Müdürlüğü’nün yetki ile ilgili yazıları oy birliği ile kabul edildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 6 Ağustos Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.