Derince Kent Meydanı’nda Aşure İkramı
Başkan Aygün’den Gençlik Merkezi Müjdesi
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Gündoğdu ve Çakmak'a Ziyaret
Başkan Aygün'den Gündoğdu ve Çakmak'a Ziyaret
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak'ı ziyaret etti

İl ve ilçe genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile bir araya geldi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Aygün, “İnşallah Kocaelimize ve Derincemize hep birlikte nice güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi. Sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmakı ziyaret eden Başkan Aygün, bu görüşmesinde de hayata geçecek çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Gündoğdu ve Çakmak da ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek Başkan Aygün’e çalışmalarında başarılar diledi.