Derince’de İhaleye Yoğun Katılım
09.08.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe halkının talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Vatandaşlardan gelen taleplere anında yanıt veren Derince Belediyesi, tüm birimleriyle ilçe genelinde hummalı bir çalışma sürdürüyor. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de ilçe halkından gelen talepleri, sorunların aciliyetine göre anında çözüme kavuşturuyor. Özellikle altyapı ve üstyapı düzenlemeleri noktasında çalışmaların devam ettiği ilçede bir yandan parke yol ve kaldırım tamirleri sürerken diğer taraftan asfalt onarım çalışmaları yapılıyor. Yine belediye ekiplerince ihtiyaç duyulan bölgelerde yol açım ve tesfiye işlemleri yapılırken, ilçenin muhtelif parkları ve yollarda bulunan aydınlatmaların da bakımı yapılarak, elden geçiriliyor.