Başkan Aygün Her Zaman Çalışanların Yanında
Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
Anasayfa > Haberler > Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe halkının talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Vatandaşlardan gelen taleplere anında yanıt veren Derince Belediyesi, tüm birimleriyle ilçe genelinde hummalı bir çalışma sürdürüyor. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de ilçe halkından gelen talepleri, sorunların aciliyetine göre anında çözüme kavuşturuyor. Özellikle altyapı ve üstyapı düzenlemeleri noktasında çalışmaların devam ettiği ilçede bir yandan parke yol ve kaldırım tamirleri sürerken diğer taraftan asfalt onarım çalışmaları yapılıyor. Yine belediye ekiplerince ihtiyaç duyulan bölgelerde yol açım ve tesfiye işlemleri yapılırken, ilçenin muhtelif parkları ve yollarda bulunan aydınlatmaların da bakımı yapılarak, elden geçiriliyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası