Başkan Aygün’den Tarımsal Kalkınmaya Destek
İshakçılar’da Güreş Heyecanı
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den 15 Temmuz Mesajı
Başkan Aygün’den 15 Temmuz Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milletimiz Büyük Bir Destan Yazdı

Başkan Aygün; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 ülkemizi işgal etmek isteyen iç ve dış güçlerin en büyük oyunlarını sahnelediği, ihanetin zirve yaptığı bir tarihtir. Bu darbeci hainlerin hesaplayamadığı nokta ise milletimizin bağımsızlığına ve demokrasiye olan bağlılığı idi. Ne mutlu bize ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tek yürek olan milletimiz, darbeci hainlere tokadını indirdi ve büyük bir destan yazdı.

Kahramanlarımıza Minnet Borçluyuz

“Bundan üç sene önce hain terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimini geri püskürten şanlı milletimiz, tüm dünyaya gücünü bir kez daha gösterdi. Nice evlatlarımız o gece vatanımızı savunurken şehit düştü, gazi oldu. Bu ülkede yaşayan 82 milyon olarak hepimiz, o gece gözlerini bile kırpmadan tankların önüne atlayan, darbeci hainlere karşı göğsünü siper eden kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise şifalar diliyorum.”