Çocukların Bayram Hediyesi Zeki Amcalarından
Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
Anasayfa > Haberler > Derince'miz İçin El Birliğiyle Çalışıyoruz
Derince'miz İçin El Birliğiyle Çalışıyoruz
CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Derince'miz için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, meclis üyeleri ile bir araya gelerek projelerini ve yol haritasını paylaşmaya devam ediyor. Önce AK parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir toplantı yapan Başkan Aygün, ardından ikinci buluşmasında CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ile bir araya geldi. Belediye başkan yardımcılarının da projelerle ilgili sunum yaptığı toplantıda geride kalan süreçte yapılan çalışmalar ve hizmete sunulacak olan projeler, meclis üyeleriyle paylaşıldı. Derince Belediye Meclisi’nde yer alan herkesin tek amacının ilçeye en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Aygün, “Kentimize hizmet etme gayesiyle tüm partiler, sivil toplum kuruluşları, esnafımız ve halkımızla istişare ediyoruz. Derinceyi insanların yaşamaktan daha da mutluluk duyacağı bir kent haline getirmek için el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.