Kıbrıs Gazilerine Madalya ve Beratları Verildi
Tipioğlu’ndan Başkan Aygün'e İade-i Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Tarımsal Kalkınma Hamlesi
Başkan Aygün'den Tarımsal Kalkınma Hamlesi
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 41 vaadi arasında yer alan Tarımsal Kalkınma projesi için beraberindeki heyet ile birlikte Konya'da incelemelerde bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinde vaat ettiği 41 projeyi hizmete sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tarımsal Kalkınma projesi kapsamında daha önce İshakçılar’da Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Akınerdem’in katılımlarıyla aspir bitkisi yetiştiriciliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmişti. Başkan Aygün köy muhtarları ve çiftçilerden oluşan heyeti bu kez de bitkinin yetiştirildiği ve işlendiği Konya’ya götürdü. Burada incelemelerde bulunan Derince kafilesi bitkinin üretim sahasını ve yağ üretim tesislerini gezerek önemli bilgiler aldı. Aspir yetiştiriciliğinin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen Konya programına Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve belediye meclis üyesi İmdat Gülcan da eşlik etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası