Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
10.08.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Tarımsal Kalkınma Hamlesi
Başkan Aygün'den Tarımsal Kalkınma Hamlesi
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 41 vaadi arasında yer alan Tarımsal Kalkınma projesi için beraberindeki heyet ile birlikte Konya'da incelemelerde bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinde vaat ettiği 41 projeyi hizmete sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tarımsal Kalkınma projesi kapsamında daha önce İshakçılar’da Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Akınerdem’in katılımlarıyla aspir bitkisi yetiştiriciliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmişti. Başkan Aygün köy muhtarları ve çiftçilerden oluşan heyeti bu kez de bitkinin yetiştirildiği ve işlendiği Konya’ya götürdü. Burada incelemelerde bulunan Derince kafilesi bitkinin üretim sahasını ve yağ üretim tesislerini gezerek önemli bilgiler aldı. Aspir yetiştiriciliğinin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen Konya programına Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve belediye meclis üyesi İmdat Gülcan da eşlik etti.