Başkan Aygün Her Zaman Çalışanların Yanında
Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Gümüşhanelilere Ziyaret
Başkan Aygün'den Gümüşhanelilere Ziyaret
Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Derincemize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz" dedi

STK’larla İstişareler Sürüyor

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren ve sık sık dernek ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk oldu. Ziyarette Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, Bahattin Çelik, Hamza Macit ve Furkan Güngör de hazır bulundu.

Çelik’ten Başkan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ünal Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyor, istişarede bulunmaya devam ediyoruz. Derincemize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz. Projelerimizi belirlerken sizlerin fikirleri bizler için de yol gösterici oluyor” dedi. Dernek Başkanı Ünal Çelik de ziyaretlerinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası