Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anıldı
15.08.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Ortak Aklın Gücüne İnanıyoruz
Aygün: Ortak Aklın Gücüne İnanıyoruz
Roman Derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projeleri belirlerken ortak aklın gücüne vurgu yaptı

Yelken Kafe’de Buluştular

Toplumun dinamikleri ile sık sık bir araya gelen ve her fırsatta istişarenin önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Roman Derneklerinin temsilcileri ile buluştu. Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Nurhan Baytak’ın da hazır bulunduğu Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ve Kocaeli genelindeki Roman derneklerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

STK’larımızın Görüşleri Çok Önemli

Konuklarına toplantıya iştirakleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Roman kardeşlerimize toplantımıza gösterdikleri samimi ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz kentimizin geleceğine yatırım yaparken ortak aklın gücüne inanıyoruz. Bu doğrultuda STK’larımızın talep ve önerileri bizim için çok kıymetli” dedi. Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar da gerek milletvekilliği sürecinde gerekse belediye başkanı olarak kente kazandırdığı hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.