Önceliğimiz Halkımızın Talepleri
06.12.2019
Anasayfa > Haberler > Derince’de Bayramlaşma İkinci Gün
Derince’de Bayramlaşma İkinci Gün
Kurban Bayramı dolayısıyla Derince'de düzenlenecek olan bayramlaşma töreni 12 Ağustos Pazartesi günü Zübeyde Hanım Parkı'nda gerçekleşecek

Derince Belediyesi’nin Derince Kaymakamlığı ile birlikte düzenleyeceği geleneksel bayramlaşma töreni bu bayramda da ilçe halkı ve kent protokolünü bir araya getirecek. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü olan 12 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda yapılacak. Protokol, sivil toplum kuruluşları ve Derinceli vatandaşları bir araya getirecek olan bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası