Belediye Derincespor Berabere Kaldı: 0-0
Yenikent Pazarı, Kapalı Pazar'a Taşınıyor
Anasayfa > Haberler > Derince Belediyesi Bayramda da Tek Yürek
Derince Belediyesi Bayramda da Tek Yürek
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Bayram tatili öncesi mesainin son gününde belediyenin Fen İşleri, Temizlik İşleri müdürlükleri ile Çenesuyu Tesisleri'ni ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı

Çenesuyu Tesisleri’ne Ziyaret

Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret ederek tek tek bayramlaşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, merkez binada gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından Çenesuyu Tesisleri’ne gitti. Burada Derince Belediyesi iştiraklerinden Çenesuyu A.Ş. bünyesinde görev yapan yöneticiler ve çalışanlar ile bir araya gelen Başkan Aygün, tüm Çenesuyu ailesinin bayramını tebrik etti.

Çalışanlara Teşekkür Etti

Başkan Aygün daha sonra beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat ile birlikte Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerini ziyaret etti. Çalışanlarla tek tek bayramlaşan ve sohbet eden Başkan Aygün, “Halkımıza hizmet için hep birlikte mesai mefhumu göz etmeden çalışıyoruz. Gayretlerinden dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.