Derince'de Metruk Yapılar Yıkılıyor
Başkan Aygün’den Müftü Cihan’a Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Çocukların Bayram Hediyesi Zeki Amcalarından
Çocukların Bayram Hediyesi Zeki Amcalarından
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sosyal medya üzerinden kendisine video ile seslenerek oyun parkı isteyen çocuklara en güzel bayram hediyesini verdi

Sosyal Medyadan Seslenmişlerdi

Çocuklara ve gençlere yönelik projelerin her zaman öncelikleri olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kapsamda özellikle her mahalleye bir Gençlik Merkezi yapılmasını çok önemsiyor. İlk etapta Fatih ve Dumlupınar mahallelerine Gençlik Merkezi projelerinin hemen başlayacağını duyuran Başkan Aygün, her fırsatta çocuklar ve gençliğe hizmetin önemine vurgu yapıyor. Başkan Aygün, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kendisine video ile seslenen çocukları da unutmayarak onlara en güzel bayram hediyesini verdi.

Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz

Kendisine sosyal medyadan video ile seslenerek oyun parkı isteyen çocukları önce belediyede konuk eden, sonra bölgeye giderek incelemelerde bulunan Başkan Aygün, parkın en kısa zamanda yapılacağını müjdelemişti. Çınarlı’da oturan minik öğrencilerin istedikleri park Kurban Bayramı öncesi tamamlanarak, kullanıma sunuldu. Parkın çocuklara bayram hediyesi olduğunu belirten Başkan Aygün, yaptığı açıklamada "Çocuklarımızın bayram hediyesi olan parkları hazır. Bayramın coşkusu en çok çocuklarımıza yakışıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz. Her şey onların mutluluğu için” dedi.