Belediye Derincespor Berabere Kaldı: 0-0
Yenikent Pazarı, Kapalı Pazar'a Taşınıyor
Anasayfa > Haberler > Gençlik Merkezleri Derince’de Hayat Buluyor
Gençlik Merkezleri Derince’de Hayat Buluyor
Derince'de özellikle çocuklar ve gençlerin heyecanla beklediği Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nin avan projesi tamamlanarak, zemin etüdü çalışması yapıldı

30 Bin m2’lik Alana İnşa Edilecek

Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de, çocuklar ve gençlerin heyecanla beklediği Gençlik Merkezleri projesi hayata geçiyor. Başkan Aygün’ün seçim vaatleri arasında yer alan ve her mahalleye bir Gençlik Merkezi vaat ettiği proje kapsamında ilk olarak Dumlupınar Mahallesi’nde çalışmalar başladı. Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Milli Savunma Bakanlığı’ndan Derince Belediyesi’ne tahsis edilen yaklaşık 30 bin m2’lik alana inşa edilecek olan Gençlik ve Spor Merkezi için hazırlıklar sürüyor.

Zemin Etüdü Çalışması Yapıldı

Avan projesi tamamlanarak, zemin etüdü çalışmasının yapıldığı bölgeye Gençlik Merkezi, Açık Futbol Sahası, Basketbol Sahası, Tenis Sahası, Fitness Grupları, Çocuk Oyun Grubu, Yürüyüş Yolları ve Bisiklet Yolları yapılacak. Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü kontrolünde devam eden ve bitme aşamasına gelen uygulama projesi ile en kısa zamanda yapım ihalesine çıkılması hedefleniyor. Her mahallede gençlik merkezi, sportif faaliyetler ve tüm çocukların kullanabileceği alanlar oluşturacaklarını belirten Başkan Aygün, “İlçemize ve gençlerimize bu güzel projeyi kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.