Festival Heyecanı Dümbüldek’te Yaşandı
13.09.2019
Anasayfa > Haberler > DER-MEK'te Kayıtlar Başlıyor
DER-MEK'te Kayıtlar Başlıyor
Bu yıl yedi ayrı eğitim merkezinde ilçe halkına hizmet verecek olan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda kayıtlar 2 Eylül tarihi itibariyle başlıyor

Yedi Ayrı Kurs Merkezi

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Merkezi ile birlikte eğitime yönelik projeler kapsamında hizmet verdiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslarında (DER-MEK) yeni dönem öncesi kayıt süreci başlıyor. DER-MEK’te bu yıl yedi ayrı kurs merkezinde düzenlenecek olan kurslarda ilçe halkına ücretsiz olarak eğitim verilecek. Ahşap boyamadan seramik kursuna, pasta yapımından takı tasarımına kadar onlarca branşta gerçekleşecek olan kurslara Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

2 Eylül Pazartesi Başlıyor

DER-MEK çatısı altında eğitimlerin verileceği kurs merkezlerinden Kusachi, Yenikent, Çınarlı ve Fatih Kurs Merkezleri’nde kayıtlar 2 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak. DER-MEK’te eğitimlerin verileceği Sırrıpaşa, Mersincik ve İbni Sina Kurs merkezlerinde ise kayıt tarihleri 23-27 Eylül aralığı olarak belirlendi. Kayıt sürecinin ardından eğitimlerin başlayacağı kurslarla ilgili bilgi edinmek isteyenlerin 2231011 ve 2235635 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabileceği belirtildi.