Derince’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı
Başkan Aygün’den Gaziler Günü Mesajı
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Galibiyetle Başladı: 2-0
Belediye Derincespor Galibiyetle Başladı: 2-0
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan temsilcimiz Belediye Derincespor, sahasında karşılaştığı 1877 Alemdağspor'u Emre Turgut ve Özkan Toprak'ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup ederek sezona üç puanla başladı

İlk Maçta Üç Puan

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak çok önemli bir başarıya imza atan Belediye Derincespor, profesyonel liglerdeki ilk müsabakasını da kazanarak sezona galibiyetle başladı. Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala ile Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe de takip etti.

Goller Emre ve Özkan’dan

Kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağspor’u konuk eden Belediye Derincespor, rakibini her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı lacivertli ekibimize galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Emre Turgut ve 76. dakikada Özkan Toprak kaydetti. Bu sonuçla sezona üç puanla başlayan Belediye Derincespor, haftayı lider Fethiyespor’un ardından averajla ikinci sırada tamamladı.