İshakçılar’da Güreş Heyecanı
11.09.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Hacı Ziyaretleri
Başkan Aygün’den Hacı Ziyaretleri
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hac vazifelerini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Derinceli vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren Derinceli hemşehrilerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Aygün son olarak hac farizasını yerine getirerek ilçeye dönen hacılar Ahmet Mutlu, Hayri Pala, Rahman Demir, İsmail Kocakaplan, Mehmet Öz, Ziya Akça ve Sezai Tokluyu hanelerinde ziyaret etti. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri ile birlikte hacı ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, “Rabbim bu kutlu yolculuğunuzu ve ibadetlerinizi kabul eylesin inşallah. Yüce Allah, herkese bu duyguyu nasip etsin” dedi. Başkan Aygün, ayrıca hastalığı dolayısıyla evinde istirahat eden Şevket Ulusinanı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.