Festival Heyecanı Dümbüldek’te Yaşandı
13.09.2019
Anasayfa > Haberler > Meclis'te 4 Madde Görüşüldü
Meclis'te 4 Madde Görüşüldü
Derince Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında görüşülen 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Eylül ayı meclisinde katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Belediye Meclisi’nde açılış ve yoklamanın ardından bir önceki meclis kararları görüşülerek karara bağlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun Kiralama Yetkisi ile ilgili komisyon raporu oy çokluğu ile Çeşitli İşler Komisyonu’nun Ticareti Geliştirme Ofisi komisyon raporu ise oy birliği ile kabul edildi. Sonrasında Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’nun önergesi ile ilgili raporu için süre uzatımı oy birliği ile kabul edilirken, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden gelen yazı oy birliği ile meclisten geçti. Gündem maddeleri dışındaki 3 önergeden 2’si komisyona havale edilirken biri ise oy birliği ile kabul edildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 8 Ekim Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.