Gençlik Merkezi İhalesine Yoğun Katılım
Müftü Amil'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Yaptığımız Çalışmalar En Güzel Cevaptır
Yaptığımız Çalışmalar En Güzel Cevaptır
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bazı CHP'li meclis üyelerinin kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik yaptıkları beyanatlarına cevap verdi

Taş Duvar İhalesi Hazır

Başkan Aygün’ün konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde; “Kentimizde yayın yapan bazı basın yayın organlarında Derince Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Nuri Paşa ve Yılmaz Filiz’in aktardığı Derince Çınarlı Mahallesi’nde yolların çöktüğü ve ilgilenen olmadığına yönelik beyanatlar ne yazık ki iyi niyet taşımamaktadır. Söz konusu sıkıntının olduğu nokta Çınarlı Mahallesi Kılavuz Sokak olup bu bölgede en kısa zamanda taş duvar yapımı için çalışmalarımız devam etmektedir. Çöken yola taş duvar yapımı ile ilgili ihale bayram öncesi yapılmış olup, yasal sürecin ardından ilgili kuruluşla sözleşme imzalanmıştır.”

İyi Niyetli Değiller

“Sıkıntı yaşanan bölgedeki vatandaşlarımıza ve haberde adı geçen CHP meclis üyelerine konuyla alakalı gerekli teknik bilgiler verilmiştir. Buna rağmen amaçları hizmet etmek değil şov yapmak olan sayın meclis üyeleri halkımızı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmişlerdir. Sayın meclis üyelerinin belediyemizin yaşanan sıkıntıyla ilgilenmediğine yönelik söylemleri doğruluktan ve iyi niyetten uzak bir yaklaşımdır”

Halkımızı Kandırmayın

“Mensubu oldukları partinin siyasi politikalarına yakışır bir tavırla amaçlarının hizmet olmadığını ortaya koymuşlardır. CHP’li meclis üyelerine tavsiyem ilçemizin yararına olacak işlerin içinde olsunlar. Öneri ve görüşlerini basın üzerinden değil de meclis çatısı altında veya 7/24 bizlere ulaşarak dile getirebilirler. Halkımızı kandırmaya yönelik bu tarz işlere tevessül etmesinler. Belediyemiz ilgili birimleri aracılığıyla konuyla yakından ilgilenmekte olup, ihalenin yasal süreci içerisinde bu sorun giderilecektir”