Derince’de Cumhur İttifakı Buluşması
21.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Erzurumlular’ın Konuğu Oldu
Başkan Aygün Erzurumlular’ın Konuğu Oldu
Kocaeli Erzurumlular Derneği'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "İlçemizdeki düzenlemeleri hayata geçirirken STK’larımızın görüşlerine önem veriyoruz. İstişare kültürü bizim için çok önemli" dedi

STK Ziyaretleri Devam Ediyor

Derince’deki sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren ve her fırsatta dernek ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kocaeli Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada Dernek Başkanı Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin misafiri oldu. Ziyarette Başkan Aygün’e Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Küçük, Mustafa Morgül ve AK Parti İlçe Yöneticisi Köksal Güler de eşlik etti.

Gözütok’tan Başkan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek temsilcilerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aygün, “İlçemizin daha da güzelleşmesine katkı sağlayan derneklerimiz ile istişarelerimize devam ediyoruz. Bu vesileyle bu akşam bizlere gönül kapılarını açan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanımız Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri ve Erzurumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok da Derince’ye sunduğu hizmetler ve STK’lara olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası