Başkan Aygün Hacı Ziyaretlerini Sürdürüyor
18.09.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Erzurumlular’ın Konuğu Oldu
Başkan Aygün Erzurumlular’ın Konuğu Oldu
Kocaeli Erzurumlular Derneği'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "İlçemizdeki düzenlemeleri hayata geçirirken STK’larımızın görüşlerine önem veriyoruz. İstişare kültürü bizim için çok önemli" dedi

STK Ziyaretleri Devam Ediyor

Derince’deki sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren ve her fırsatta dernek ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kocaeli Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada Dernek Başkanı Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin misafiri oldu. Ziyarette Başkan Aygün’e Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Küçük, Mustafa Morgül ve AK Parti İlçe Yöneticisi Köksal Güler de eşlik etti.

Gözütok’tan Başkan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek temsilcilerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aygün, “İlçemizin daha da güzelleşmesine katkı sağlayan derneklerimiz ile istişarelerimize devam ediyoruz. Bu vesileyle bu akşam bizlere gönül kapılarını açan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanımız Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri ve Erzurumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok da Derince’ye sunduğu hizmetler ve STK’lara olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.