Derince’de Hummalı Çalışmalar
26.02.2020
Anasayfa > Haberler > Gençlerle Geleceğe Umutla Bakıyoruz
Gençlerle Geleceğe Umutla Bakıyoruz
Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla gençleri çay sohbetine davet eden Başkan Aygün'ün bu daveti yoğun ilgi gördü. Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmada gençlerle bir araya gelen Başkan Aygün, Çanakkale ruhuna atıfta bulunarak önemli mesajlar verdi

Sosyal Medyadan Davet Etti

Gençlere yönelik projelere önem veren ve bunu her fırsatta dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık ilçenin gençleri ile bir araya gelerek sohbet etmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün son olarak geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki hesabından gençlere seslenerek “Gençler sizleri özledim. Perşembe günü saat 20.00 de Yelken Kafede buluşalım. Çaylar benden, muhabbet sizden” diye çağrıda bulunmuştu. Sosyal medyada gündem oluşturan Başkan Aygün’ün bu daveti gençlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmada gençlerle bir araya gelen Başkan Aygün, çok önemli mesajlar vermeyi ihmal etmedi.

Yelken Kafe’de Buluştular

Gençlerle çay eşliğinde ve sohbet tadında gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Yelken Kafe’deki programda gençlere katılımları için teşekkür eden Başkan Aygün, “Çay davetimize icabet eden genç kardeşlerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bilgi birikimi, özgüveni, heyecanı ve gözlerinde yansıttıkları ışık, bizim geleceğe daha da umutla bakmamızı sağlıyor” dedi.

Çanakkale Ruhunu Yaşayan Bir Gençlik

Projeleri hizmete sunarken gençlere yönelik çalışmaların öncelikleri olduğunu belirten Başkan Aygün, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler gençlerimize ne kadar değer verirsek geleceğimize o kadar yatırım yapmışız demektir. Ama bu değerin bir karşılığı var. Bu değerin karşılığı Çanakkale ruhunun gençliği olmanız lazım. Eğer biz Çanakkale ruhunu yaşayan bir gençlik elde edebiliyorsak o zaman kimse bizim bileğimizi bükemez. Eğer tarihimizi iyi biliyorsak, bugünü iyi okuyabiliyorsak ve bundan sonrasını da iyi değerlendirebiliyorsak o zaman hiç kimse bize dokunamaz. Sizlerden dünü, bugünü ve geleceği sorgulayan bir amaç içerisinde olmanızı istiyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası