Aygün: Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
Derince’de Nostalji Rüzgarı Esecek
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Yeni Eğitim Yılı Mesajı
Başkan Aygün’den Yeni Eğitim Yılı Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yarınlarımızın Teminatı Çocuklarımız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Yeni eğitim-öğretim döneminin başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve onları yarınlara hazırlayan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim, ülkemizin geleceğe hazırlanmasındaki en önemli unsur, olmazsa olmazımızdır. Bizler de belediye yönetimi olarak eğitime yönelik faaliyetleri asla kendi işlerimizden ayırmıyoruz. Gerek okullarımızın fiziki yapılarının iyileştirilmesi gerekse öğrencilerimize destek konusunda her zaman eğitim camiasının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bir yandan okullarımızın çalışmalarına destek olurken diğer taraftan yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Gençlik Merkezleri İnşa Ediyoruz

“Eğitim sadece okulla sınırlı kalıp, sorumluluğu öğretmenlerimizin sırtına yüklenmeyecek kadar büyük bir süreç. Bu anlayışla hareket ederek her mahalleye bir Gençlik Merkezi projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. İlk etapta iki mahallemizde inşa edeceğimiz Gençlik Merkezleri, eğitim-öğretim çalışmalarına paralel olarak gerçekleşecek. Çocuklarımıza evde anne babaları, okulda öğretmenleri sahip çıkıyor sokakta ise yaptığımız gençlik merkezleri ile evlatlarımıza bizler sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan eğitim alanındaki atılımlarımız, hükümetimiz ve yerel yönetimler iş birliği ile artarak devam edecek. Allah’ın izniyle geleceğimizi, yarının lider Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz.”