Derince’de Cumhur İttifakı Buluşması
21.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün, Muharrem İftarına Katıldı
Başkan Aygün, Muharrem İftarına Katıldı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde düzenlenen Geleneksel Muharrem İftarı’na katıldı

Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde düzenlenen Muharrem İftarı programı yoğun ilgi gördü. Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Nevres Fırat’ın ev sahipliğinde düzenlenen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiği iftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Halime Gökdemir, Ayşe Şiranün, Züleyha Uslu, Bahattin Çelik ve AK Parti İlçe Yöneticisi Köksal Güler de iştirak etti. Yapılan duaların ardından oruçların açıldığı iftar programında kısa bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Muharrem ayının ve Aşure Gününün tüm İslam alemine hayırlı olmasını birlik ve beraberliğimizi daim kılmasını temenni ediyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası