Aygün: Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
Derince’de Nostalji Rüzgarı Esecek
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün, Muharrem İftarına Katıldı
Başkan Aygün, Muharrem İftarına Katıldı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde düzenlenen Geleneksel Muharrem İftarı’na katıldı

Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde düzenlenen Muharrem İftarı programı yoğun ilgi gördü. Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Nevres Fırat’ın ev sahipliğinde düzenlenen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiği iftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Halime Gökdemir, Ayşe Şiranün, Züleyha Uslu, Bahattin Çelik ve AK Parti İlçe Yöneticisi Köksal Güler de iştirak etti. Yapılan duaların ardından oruçların açıldığı iftar programında kısa bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Muharrem ayının ve Aşure Gününün tüm İslam alemine hayırlı olmasını birlik ve beraberliğimizi daim kılmasını temenni ediyorum” dedi.