Derince Sıfır Atık Projesinde Örnek Oluyor
07.10.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Şampiyonları Kutladı
Başkan Aygün Şampiyonları Kutladı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çeşitli branşlarda önemli derecelere imza atarak Derince'nin gururu olan sporcular Anıl Koçak, Süleyman Meydan ve Mert Doğan'ı tebrik etti

Derince, Sporun da Merkezi Oldu

Sporda önemli başarıların merkezi olan Derince’de gerek takım sporları gerekse bireysel branşlarda elde edilen dereceler ilçeyi sporun merkezi konumuna getirdi.  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu olan sporcuları makamında kabul ederek, tebrik etti. Başkan Aygün, ilk olarak Down Sendromlular Futsal A Milli Takımı ile başta Avrupa üçüncülüğü olmak üzere birbirinden önemli başarılara imza atan Anıl Koçak ile bir araya geldi.

Altyapı ve Tesisleşme Vurgusu

Daha sonra İngilterede düzenlenen Sualtı Hokeyi U-24 Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Milli Takımımızın Derinceli sporcusu Mert Doğan ile görüşen Başkan Aygün, son olarak Çorluda düzenlenen Muay Thai Kick Boks Şampiyonasında birinci olan Süleyman Meydan ile bir araya geldi. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Gençlerimizin bu başarılara imza atması bizleri gururlandırıyor. Altyapıya ve tesisleşmeye yapacağımız yatırımlarla ilçemizdeki başarı artarak devam edecek” dedi.