Başkan Aygün’den Regaib Kandili Mesajı
25.02.2020
Anasayfa > Haberler > Daima Gençlerimizin Yanındayız
Daima Gençlerimizin Yanındayız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır'ı ziyaret etti

Başkan Aygün’den Karabayır’a Ziyaret

2019-2020 eğitim-öğretim yılı ve İlköğretim Haftası etkinliklerinin Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen törenlerle başladığı Derince’de yeni dönem maratonu start aldı. Yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Aksoy ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ı ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak her zaman eğitim camiasının yanlarında olduklarının mesajını verdi.

Her şey Çocuklarımız ve Gençlerimiz İçin

Başkan Aygün, konuşmasında “Eğitim döneminin başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bizler de inşa edeceğimiz Gençlik Merkezleri, eğitim, kültür ve spora olan yatırımlarımızla daima gençlerimizin yanındayız. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır da eğitime olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığı ziyaret esnasında çalışanları da ziyaret ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası