Başkan Aygün’den İshakçılar’a Müjdeler
Festival Heyecanı Dümbüldek’te Yaşandı
Anasayfa > Haberler > Daima Gençlerimizin Yanındayız
Daima Gençlerimizin Yanındayız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır'ı ziyaret etti

Başkan Aygün’den Karabayır’a Ziyaret

2019-2020 eğitim-öğretim yılı ve İlköğretim Haftası etkinliklerinin Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen törenlerle başladığı Derince’de yeni dönem maratonu start aldı. Yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Aksoy ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ı ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak her zaman eğitim camiasının yanlarında olduklarının mesajını verdi.

Her şey Çocuklarımız ve Gençlerimiz İçin

Başkan Aygün, konuşmasında “Eğitim döneminin başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bizler de inşa edeceğimiz Gençlik Merkezleri, eğitim, kültür ve spora olan yatırımlarımızla daima gençlerimizin yanındayız. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır da eğitime olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığı ziyaret esnasında çalışanları da ziyaret ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.