KADEM’den Başkan Aygün’e Ziyaret
20.02.2020
Anasayfa > Haberler > Şeker ve Aygün, Kenan Yalçın’ın Konuğu
Şeker ve Aygün, Kenan Yalçın’ın Konuğu
Sırrıpaşa Mahallesi'nde yer alan Yeşil Camii'nde vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Yakında iki gençlik merkezimizin inşa çalışmalarına başlayacağız" dedi

Proje Hazırlıkları Devam Ediyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, belediye meclis üyeleri Mustafa Morgül ve Nurhan Baytak, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii Derneği’nde belediye meclis üyesi Kenan Yalçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleşen programda önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “İlçemizin her bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rutin işlerimizin yanında hizmete sunacağımız projelerimizin de hazırlıklarına devam ediyoruz. Halkımız bizim için çok kıymetli. Bu anlayışla yolumuza devam ederek Alo Vefa Hattı, DERKİM, Çözüm Masası, Sevgi Mağazası, Millet Kıraathanesi’ni hayata geçirdik” dedi.

Gençlik Merkezleri İnşa Edilecek

Söz verdiği projeleri sırasıyla hayata geçireceklerini belirten Başkan Aygün, “Daha çok işimiz var. Siz değerli halkımıza ne kadar hizmet etsek az. Yakında iki gençlik merkezimizin inşa çalışmalarına başlayacağız. Allah’ın izniyle söz verdiğimiz projeleri sırasıyla tek tek hayata geçireceğiz” dedi. Derincelilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu aktaran Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Halkımızla bir araya gelmek, sohbet etmek bizim için büyük mutluluk. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek vatanımızı Allah’ın izniyle daha da ileri taşıyacağız. Rabbim milletimizi her daim muzaffer eylesin” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası