Başkan Aygün'den İstişareye Vurgu
07.12.2019
Anasayfa > Haberler > Müftü Amil'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Müftü Amil'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Mecit Amil ve beraberindeki heyet Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret etti

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Şube Müdürü Mehmet Dağtekin, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Çetin Kıranşal, Maksut Ekşi ve Ahmet Yelkenci, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Müftü Amil, bu yıl "Cami ve Hayat" temasının ön plana çıkarıldığı hafta boyunca yapılan etkinliklere olan katkılarından dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, tüm cami ve din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası