Gençlik Merkezi’nde Hummalı Çalışmalar
13.12.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Hayat Glutensiz de Güzel
Aygün: Hayat Glutensiz de Güzel
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çölyak hastalığı ile ilgili başlattığı farkındalık çalışması kapsamında Elisa ve Göktuğ Güreli kardeşler ile Elifsu Akkoç'u evlerinde ziyaret etti

Güreli ve Akkoç Ailelerine Ziyaret

Glutensiz besinler alarak hayatlarını sürdüren çölyak hastaları için Derince Belediyesi tarafından bir farkındalık çalışması başlatıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bizzat ilgilendiği çalışmalar kapsamında ev ziyaretleri de yapılıyor. Başkan Aygün, Derince genelinde yaptığı ev ziyaretleri esnasında bu kez çölyak hastası çocukları olan Güreli ve Akkoç ailelerinin hanelerine konuk oldu.

Her Zaman Yanlarında Olacağız

Elisa ve Göktuğ Güreli kardeşler ile Elifsu Akkoçu evlerinde ziyaret eden Başkan Aygün, “Hayat glutensiz de güzel diyerek çölyak hastalarımızla ilgili bir farkındalık çalışması başlattık. Bugün ziyaret ederek glutensiz gıda paketlerini de teslim ettiğimiz yavrularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Başta ilçemiz olmak üzere bu konudaki hassasiyetimizi onların yaşamlarının tüm alanlarında göstermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası