Derince’de Geçici Güzergah Değişikliği
16.10.2019
Anasayfa > Haberler > KOÜ’den Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü
KOÜ’den Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü
KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, meme kanserine dikkat çekmek için 13 Ekim'de "Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü" düzenleyeceklerini söyledi

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Meme Hastalıkları Araştırma ve Tedavi Derneği, SENATURK Senoloji Akademisi, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü tarafından meme kanseri için " Herkes El Ele Meme Kanseri Güle Güle " etkinliği gerçekleştirilecek. 13 Ekim Pazar günü iki farklı noktada gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Parkında Bisiklet Turu ve aynı zamanda Anıtparkdan başlayacak olan Farkındalık Yürüyüşü yapılacak. Etkinlik sonunda vapur gezisi gerçekleştirilecek.