Gücümüzü Gençlerimizden Alıyoruz
11.12.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Yörükler’in Konuğu Oldu
Başkan Aygün Yörükler’in Konuğu Oldu
Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Fatih Mahallesi'nde yer alan Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

STK Buluşmaları Devam Ediyor

Katılımcı yönetim anlayışı gereği ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygün, STK buluşmaları kapsamında son olarak Fatih Mahallesinde yer alan Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Aygün’ün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Abdullah Yıldırım ve Ayhan Aksoy ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Budak, Oğuz Boyları Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

Bir Araya Gelmeye Devam Edeceğiz

Gönül belediyeciliği anlayışı doğrultusunda dernekler ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Aygün, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğuna bir kez daha vurgu yaptı. Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yaptığı çalışmalarla Derince’ye artı değer kazandırdığını belirten Başkan Aygün, “İlçemizin geleceğine yönelik çalışmalar yaparken toplumumuzun tüm kesimlerinden gelen fikirlerden yararlanıyoruz. Bu doğrultuda STK’larımız bizim en önemli yol arkadaşlarımız. Derincemize değer katacak projeler için bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası