Milletimiz ve Coğrafyanın Kaderi Kenetlenmiştir
Derince Geri Dönüşümde de Öncü
Anasayfa > Haberler > Derince’de Temizlik Seferberliği
Derince’de Temizlik Seferberliği
Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

Derinceli vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun mesai harcayan belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda çalışmalarına devam ediyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez Fatih Sultan Mahallesi’nde bir dizi işlem gerçekleştirdi. Kaldırımlar ve yol kenarlarındaki otların kürenmesiyle başlayan çalışmalar sonrasında sırasıyla süpürme, çevreye ve boş arazilere atılan çöplerin toplanmasıyla devam etti. Belediye ekipleri temizlik işlemleri sonrasında cadde ve sokakları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturarak ilçe halkının hizmetine sundu.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası