Site Sakinleriyle Kapalı Pazar Değerlendirmesi
09.10.2019
Anasayfa > Haberler > Derince’de Temizlik Seferberliği
Derince’de Temizlik Seferberliği
Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

Derinceli vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun mesai harcayan belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda çalışmalarına devam ediyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez Fatih Sultan Mahallesi’nde bir dizi işlem gerçekleştirdi. Kaldırımlar ve yol kenarlarındaki otların kürenmesiyle başlayan çalışmalar sonrasında sırasıyla süpürme, çevreye ve boş arazilere atılan çöplerin toplanmasıyla devam etti. Belediye ekipleri temizlik işlemleri sonrasında cadde ve sokakları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturarak ilçe halkının hizmetine sundu.