İlçemizi Yarınlara Birlikte Taşıyoruz
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Emniyet Güçlerimizin Her Zaman Yanındayız
Emniyet Güçlerimizin Her Zaman Yanındayız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti

Seçim sürecinde söz verdiği 41 projeyi bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kurumlar arası iş birliğine verdiği önem doğrultusunda kent protokolü ile bir araya gelmeye de özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu bağlamda beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz ile birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Veysel Tipioğlu’nu makamında ziyaret etti. Tipioğlu ve emniyet kuvvetlerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Aygün, “Ülkemizin dört bir yanında huzur ve güvenliği sağlamak için çalışan emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız” dedi. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası