Derince, Daha Güzel Hizmetler Alacak
15.11.2019
Anasayfa > Haberler > Derince’de Mehmetçik için Zafer Duası
Derince’de Mehmetçik için Zafer Duası
Fırat'ın doğusuna barış ve huzur getirecek olan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Derince İmam-ı Azam Camii'nde Fetih suresi okunup, dualar edildi

Milletimiz Tek Yürek Oldu

Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatında kahraman ordumuza en büyük destek dualarını esirgemeyen milletimizden geliyor. 82 milyonun tek vücut olarak şanlı ordumuzu dualarıyla yalnız bırakmadığı Barış Pınarı Harekatı için, ülke genelindeki tüm camilerde Fetih Sureleri okunarak, dualar ediliyor.

Dualarımız Şanlı Ordumuzla Birlikte

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve İlçe Gençlik Kolları yöneticileri de İmam-ı Azam Camii’nde kılınan sabah namazını Fetih Surelerini okuyarak eda ettiler. Kahraman Mehmetçiğimizin Barış Pınarı Harekatı’nı başarıyla icra ettiğini belirten Başkan Aygün, “Yüce milletimizin duası şanlı ordumuzla birliktedir” dedi.