Derince’de Yeni Düzenleme
12.11.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün’den Erol ve Aydınlık’a Ziyaret
Aygün’den Erol ve Aydınlık’a Ziyaret
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol ve Hasan Aydınlık'ı ziyaret ederek istişarede bulundu

Başkan Aygün’den Temaslar

İl ve ilçe genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak ile birlikte son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol ve Hasan Aydınlık ile bir araya geldi. Başkan Aygün, ilk olarak hac ibadetini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erolu ziyaret ederek, “Rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin. Herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin” dedi.

Uyumlu Çalışma Vurgusu

Başkan Aygün, Doğan Erol’la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Hasan Aydınlıka ziyarette bulundu. Aydınlık’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Aygün, vatandaşlara hizmet noktasında Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak uyumlu çalışmanın önemine vurgu yaptı. Erol ve Aydınlık da ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri ifade ederek Başkan Aygün’e çalışmalarında başarılar dilediler.