Başkan Aygün’den Anlamlı Ziyaretler
17.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Başkan Aygün’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümü. Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günün heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Şanlı tarihi sayısız zaferlerle dolu olan bir ecdadın mensuplarıyız. Bu sebeple canlarını feda ederek bu cennet vatanı bizlere bırakan atalarımızın, emanetlerine sahip çıkmak en önemli vazifemiz. Geçmişte bu cennet vatan için nasıl destanlar yazıldıysa bugün de kahraman Mehmetçiğimizin Barış Pınarı Harekatı ile verdiği mücadele o ruhun yansımasıdır. Aziz milletimizin, bağımsızlığımız ve cumhuriyetimize olan bu bağlılığı halkımız arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlikten gelmektedir. İnanıyorum ki atalarımızın bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek var olacaktır. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası