Başkan Aygün, Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu
Derince Akşamları Bir Başka Güzel
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Başkan Aygün’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümü. Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günün heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Şanlı tarihi sayısız zaferlerle dolu olan bir ecdadın mensuplarıyız. Bu sebeple canlarını feda ederek bu cennet vatanı bizlere bırakan atalarımızın, emanetlerine sahip çıkmak en önemli vazifemiz. Geçmişte bu cennet vatan için nasıl destanlar yazıldıysa bugün de kahraman Mehmetçiğimizin Barış Pınarı Harekatı ile verdiği mücadele o ruhun yansımasıdır. Aziz milletimizin, bağımsızlığımız ve cumhuriyetimize olan bu bağlılığı halkımız arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlikten gelmektedir. İnanıyorum ki atalarımızın bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek var olacaktır. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”