Aygün: Başarımızın Mimarı Kadınlarımızdır
19.02.2020
Anasayfa > Haberler > Yelkenler Cumhuriyet Kupası İçin Açıldı
Yelkenler Cumhuriyet Kupası İçin Açıldı
Türkiye Yelken Federasyonu'nun Derince'de düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası Yelken Yarışları büyük heyecana sahne oldu

Kupa ve Madalya Töreni Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamaları kapsamında Derince’de çok önemli bir spor organizasyonu düzenlendi. Türkiye Yelken Federasyonunun öncülüğünde Derince’de gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası Yelken Yarışları büyük heyecana sahne oldu. İki gün boyunca devam eden etkinliğin ödül törenine Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel ile yelken camiasının önde gelen isimleri ve sporseverler katıldı. Derince Yelken Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen yelken yarışlarının neticelenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde, protokol tarafından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Başkan Aygün Sporcuların Yanında

Büyük heyecana sahne olan etkinlikte bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası Yelken Yarışlarında mücadele veren tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası’nda optimist genel ve optimist junior genel kategorilerinde Şişecam Çayırova Yelken Kulübü’nden Alperen Ağma ilk sırayı elde etti. Optimist kızlarda şampiyonluğa Şişecam Çayırova Yelken Kulübü’nden Merve Esma Özen ulaşırken, optimist junior kızlarda ilk sırayı yine Şişecam Çayırova Yelken Kulübü’nden Katre Köşker elde etti. Laser 4.7 Genel’de şampiyonluk Derince Yelken Kulübü’nden Emre Yılmaz’ın olurken Laser 4.7 junior müsabakalarında ise Şişecam Çayırova Yelken Kulübü’nden Yağız Aşçıoğlu şampiyonluğa ulaşan isim oldu.

DERECEYE GİREN SPORCULAR:

OPTİMİST GENEL:

1.Alperen Ağma (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

2.Merve Esma Özen (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3.Timofey Eren Emsen (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

4.Mert Deniz Özden (İzmit Yelken Su Sporları Kulübü)

5.Levent Arslan (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

OPTİMİST KIZLAR:

1.Merve Esma Özen (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

2.Eda Özel (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3.Defne Uçal (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

OPTİMİST JUNİOR GENEL:

1.Alperen Ağma (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

2.Katre Köşker (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3.Defne Tan (Derince Yelken Kulübü)

4.Erendiz Işık (Derince Yelken Kulübü)

5.Melis Köşker (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

OPTİMİST JUNİOR KIZ:

1.Katre Köşker (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

2.Defne Tan (Derince Yelken Kulübü)

3.Erendiz Işık (Derince Yelken Kulübü)

LASER 4.7 GENEL:

1.Emre Yılmaz (Derince Yelken Kulübü)

2.Yağız Aşçıoğlu (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3.Uğurkan Yılmaz (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

4.Adnan Z. Vural (Derince Yelken Kulübü)

5.Daphne Iakovıds (Derince Yelken Kulübü)

LASER 4.7. JUNİOR:

1.Yağız Aşçıoğlu (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

2.Uğurkan Yılmaz (Şişecam Çayırova Yelken Kulübü)

3.Daphne Iakovıds (Derince Yelken Kulübü)

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası