Esnaflarımızın Görüşü Bizim İçin Önemli
26.11.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Temizlik Mesaisi Sürüyor
Derince'de Temizlik Mesaisi Sürüyor
Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm mahallelerde titiz bir temizlik çalışması yapıyor

Derincelilerin daha temiz ve ferah bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun gayret gösteren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki mahallelerde yer alan tüm cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Son olarak Dumlupınar ve Deniz mahallelerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, ot küreme, temizleme ve yıkama işlemlerini yaparak kaldırımları ve yolları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu. Belirlenen program dahilinde temizlik işlemlerini sürdüren ekipler daha temiz bir Derince için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası